Fotballskole og Fotballkamp med "Drillos"

Skrevet av Ole Johan Wiik .

Egil «Drillo» Olsen, Jan Åge Fjørtoft, Jahn Ivar «Mini» Jakobsen, Harald Martin Brattbakk, Tom Kåre Staurvik og Roar Strand arrangerer fotballskole for barn mellom 7-14 år på Henningsvær Stadion. Tirsdag 27.Juni 16:00 - 17:30

Pris: 150,- pr. barn. Betaling ved oppmøte, Vipps/Kontant

PÅMELDING FOTBALLSKOLE
Påmeldingsfrist til fotballskolen er Onsdag 21.Juni og påmelding skjer via e-post.
Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved påmelding trenger vi.
- Navn og fødselsdato på Barn
- Navn og telefonnummer til foresatte.

Ta med fotball hvis du har :)

DET BLIR SALG AV MAT & DRIKKE I KIOSKEN VÅR.

FOTBALLKAMP

Rett etter fotballskolen, ca kl. 18:00 spiller “Drillos” fotballkamp mot Henningsvær Oldboys på Henningsvær Stadion.
Inngang: 50,- Barn opp til 14 år er gratis
Vipps/Kontant

Filmsnutt fra sesongen 2013

Skrevet av Ole Johan Wiik .

Foto: © Ole Johan Wiik og Edd Meby(Våganavisa) - Musikk: Only Teardrops (Eurovision 2013 - Denmark)

Politiattest for Idrettslag

Skrevet av Ole Johan Wiik .

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig med at idretten skal oppleves som et trygt og godt sted å være for barn, ungdom og personer med utviklingshemming. Som en viktig del av dette arbeidet har idrettsstyret vedtatt at alle, med et verv i norsk idrett som innebærer nær kontakt med og/eller et tillitsforhold til mindreårige og personer med utviklingshemming, skal fremvise politiattest.

Hva er politiattest?
En politiattest eller en vandelsattest inneholder opplysninger om en persons oppføringer i politiregistrene. Det kreves politiattest i flere yrker, også verv i frivillige organisasjoner.

Hvorfor kreves det politiattest?
Idretten krever fremvisning av politiattest uten anmerkninger – en ren attest - fra alle personer med oppgaver i norsk idrett som innebærer nær kontakt med og/eller et tillitsforhold til barn, unge og personer med utviklingshemming. Det er fordi vi ønsker et trygt og godt miljø for alle våre medlemmer.

Hvem omfattes av ordningen?
Ordningen omfatter både ansatte og frivillige, og gjelder uansett om personen får lønn for oppdraget eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer kontakt med mindreårige og personer med utviklingshemming. Trenere, instruktører og lagledere som skal ha direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, vil alltid være omfattet av ordningen. Ordningen omfatter bare personer over 15 år.

Hvilke forhold fremkommer i politiattesten?
I politiattesten, eller barneomsorgsattesten, fremgår seksualforbrytelser mot barn eller voksne, drap, narkotikaforbrytelser og grov volds- eller ranskriminalitet.

Ingen andre straffbare forhold vil fremkomme på denne politiattesten.

Hvem har ansvaret for dette?
Hovedstyret i idrettslaget har ansvaret for politiattester og skal utnevne en person som er ansvarlig for innhenting og oppfølging. Vedkommende skal ha en personlig vara.

Kilde: Norges Idrettsforbund

Her finner dere brosjyre fra Politiet på dette
Veileder for idrettslag

Søk om politiattest.
Link til elektronisk søknad om politiattest

 

 los sponsorer tmssponsorer lofokus logo smaal